Servicii de montaj aer conditionat - Clima Sibiu
by BFS

Montaj

  • Cu o vasta experienta de 13 ani in domeniul Climatizarii, cu specialisti si cu numeroase lucrari realizate in diferite cladiri, arhitecturi si spatii, va asiguram un montaj profesional, curat si de calitate chiar in cele mai grele circumstante cautand intotdeauna cele mai bune solutii pentru client si avand in vedere intotdeauna ca functionalitatea aparatelor sa nu fie afectata.
  • Specialistii nostri in montaje o sa va sfatuiasca in privinta montajului in asa fel incat aerul emanat de aparatul de aer conditionat sa nu fie directionat inspre sau pe o anumita zona unde va desfasurati activitatiile.
  • De asemenea, in anumite zone (Unesco, Centre Istorice, etc.) unitatile exterioare nu se pot monta pe fatadele exterioare ale cladirilor, dar avand in vedere calitatea aparatelor comercializate de noi, unitatea exterioara se poate instala chiar la 25 de metri fata de unitatea din incinta cladirii.
  • Montajul supune anumita experienta si anumite aparate speciale dedicate doar instalarii aparatelor de aer conditionat si de aceea noi va explicam mai jos detaliat tot ceea ce supune un montaj realizat corect: